12 Willekeurige feitjes over mij

Vaak genoeg gaat het hier over hele praktische zaken op het gebied van zelfvoorzienend leven. Af en toe is er een creatieve post of een artikel over iets huishoudelijks. En dan zijn er nog de persoonlijke posts, zoals mijn maandafsluiting en vooruitblik naar de volgende maand.

En zoals deze: zomaar spontaan een verzameling willekeurige feitjes om de persoon achter de blog wat beter te leren kennen. Dus… hier gaan we!

12 feitjes over mij

1 – Tussen mijn oudste ‘baby’ en de jongste (momenteel 35 weken zwanger) zit straks 22 jaar. Grote Zoon kreeg ik al heel jong (omslagfoto) en ik kwam de man van mijn dromen ‘pas’ 7 jaar geleden tegen. Baby 2 en 3 zijn het gevolg 😉 Veel mensen vinden daar wat van, maar voor mij/ons is het gewoon zo.

I2 – Ik ben superblij met ons prachtige monumentale huis in de stad waar we al zoveel aan geklust hebben en we ons thuis voelen. Maar als ik een miljoen won dan kocht ik een boerderijtje met een stukje grond aan de rand van een middelgrote stad in de Randstad, stopte ik met werken en werd ik fulltime blogger/content creator. Niet dat ik met een loterij meedoe, maar soit 😙

3 – Ik eet het liefst geroosterd brood. Manlief ook. Match made in heaven 😀

4 – Mijn verjaardag is in augustus en dat maakt mij een Leeuw. Ik heb niet zoveel met sterrenbeelden, maar ik denk dat mijn persoonlijkheid wel aardig overeenkomt met het algemene beeld van Leeuwen.

5 – Mijn favoriete seizoen is de herfst. Het liefst die dagen waarop het overdag nog warm en zonnig is en dan ’s avonds flink afkoelt zodat je prima de haard en kaarsjes nog even aan kan doen.

Eerst baby nr 3, dan kippen 😀

6 – Ik wil al heel lang kippen in de tuin. Maar eerst maar even baby 3 😁

7 – Ik schrijf voor mijn beroep, als vrijwilliger en als hobby (deze blog). Ik blog al sinds 2004, eerst lange tijd anoniem met dagboek-achtige stukjes. Hoeveel woorden zou ik in mijn leven al geschreven hebben?

8 – Ik ben van nature geen opgeruimd type, maar hou er wel heel erg van als het netjes is. Het fijnst vind ik een licht-minimalistisch, maar wel warm huis.

9 – Ik heb altijd meer ideeën dan tijd. Ook voor mijn blog trouwens!

10 – Geen tatoeages of piercings hier, anders dan oorbellen. Ik heb wel eens over een tatoeage op m’n been gedacht, of een kleintje op mijn pols, maar nooit echt serieus.

11 – Een van m’n creatieve uitlaatkleppen is feestjes organiseren. Daar kies ik dan vrijwel altijd een thema voor. Babyshowers, verjaardagen, jubilea, vrijgezellen, kinderfeestjes: I love it. Grote Zoon kreeg er al eentje elk jaar. Van burger bar tot voetbal en van mediterraans tot vliegtuigfeestje: ik heb het al ‘ns geregeld.

12 – Koken en bakken gaat me natuurlijk af. Ik gebruik af en toe wel recepten, maar volg ze dan niet tot op de letter. Ik kook met wat er in huis is en wat er in me opkomt. Dat gaat ook wel ‘ns faliekant mis, naar meestal pakt het goed uit.

Tot zover dit zomaar-berichtje. Ik vind het leuk om jou ook te leren kennen: dus waarin herken je je en waarin helemaal niet? Leuk als je het deelt!

9 reacties op “12 Willekeurige feitjes over mij”

  1. Leuke blog dit! En ik moest lachen om de loterij winnen waar je niet aan meespeelt;). Ik heb ook wel dromen voor als ik de loterij zou winnen, maar ik speel ook niet mee;).

    Like

    1. Hihi, ik heb ook niet echt het vertrouwen in dat soort opties hoor Naomi, ik denk dat we het er vooral zelf van moeten maken. Al zou een financiële meevaller nooit verkeerd zijn 🙂

      Like

  2. Haha typisch van die loterij. Ook hier veel dromen en wij doen ook niet mee :p Fijne blog deze! 🙂

    Like

    1. Haha, tsja, dan moeten we zelf die dromen maar laten uitkomen hè!

      Like

  3. Leuk om te lezen. Lijkt me heel bijzonder om met zoveel jaar ertussen weer zwanger te zijn! En punt 7 vraag ik me ook wel eens af, als beroeps- en hobbyschrijver 😉

    Geliked door 1 persoon

    1. Ha Nikki, ja dat zal aardig oplopen, denk je niet?! En hoewel het zeker bijzonder is om weer in verwachting te zijn, was dat bij mijn tweede zoon (nu 20 mnd) nog meer het geval.

      Like

  4. Jij en ik zijn heel verschillend, denk ik, maar ik herken toch ook wel wat dingen. Mijn favoriete seizoen is de lente, meer zon, meer groen, alles nieuw en beloftevol.

    Ook geen tattoos of piercings hier, wel gaatjes in mijn oren. 4 stuks. Ook al heel vaak nagedacht over een kleine tattoo, maar ik denk niet dat het ooit gaat gebeuren.

    Schrijven… heerlijk. Als ik het goed voorheb, ben ik ook in 2006 gestart met bloggen. Nooit geschreven als beroep, dat niet.

    Ik ben ouder dan jij, ik zit al in de fase van de kleinkindjes 🙂 (mijn dochter begon aan kinderen op de leeftijd van jouw oudste zoon)

    Like

    1. Wat leuk dat we in hetzelfde jaar begonnen zijn! De fase van kleinkids lijkt me ook heel bijzonder, vooral vanwege het leeftijdsverschil. Als mijn zoon aan kids begint zijn de jongste tieners, misschien nog niet eens!

      Geliked door 1 persoon

      1. Gek hè 🙂 Het is inderdaad heel bijzonder, kleinkinderen. Ze veroveren je hart stormenderhand 🙂

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Gerelateerde berichten

Blog op WordPress.com.